facademaling i københavn

Facademaling i København og på resten af Sjælland

Er din boligs facade begyndt at skalle? Eller er den begyndt at falme og trænger til en opfriskning? Så udfører KBH Maler facademaling i København fra Amager til Valby og på hele resten af Sjælland. Det er vigtigt, at facaden på din bolig er pæn og velholdt, da det er facaden, der giver det første indtryk af din bolig.

Ring til KBH Maler på telefon 50 15 09 65 og hør mere om facademaling i København og på resten af Sjælland.

Eksperter i facademaling

Vores dygtige malere har mange års erfaring med at udføre facademaling i København og på resten af Sjælland for både privat- og erhvervskunder. Hos KBH Maler udfører vi alle typer opgaver inden for facademaling i København, både store som små. Vi maler hele facader, men vi hjælper også gerne med at udbedre revner og mindre skader på facader.

Hvordan skal din facade behandles?

Der kan være stor forskel på, hvordan facader skal behandles. Der findes en række forskellige typer facademalinger til forskellige overflader. Det er vigtigt at vælge den rette facademaling til din bolig, da det er denne, der skal beskytte din bolig mod det danske vejr og andre slidtager. Hos KBH Maler står vi klar til at rådgive dig i, hvilken facademaling, der er optimal at anvende til din bolig.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Skal din facade males, så er du meget velkommen til at kontakte KBH Maler. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på facademaling i København eller på resten af Sjælland.
Du kan kontakte os på telefon 50 15 09 65 eller på mail info@kbh-maler.dk. Vores kompetente malere står klar til at rådgive dig og svare på eventuelle spørgsmål.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os