Hvid maling på sort baggrund

Din malermester Amager – lokal maler Amager

KBH Maler er dit malerfirma, hvis du skal bruge en lokal maler eller malermester Amager, der kan løse din maleropgave hurtigt til en god pris. Vi er specialister inden for faget, og vi løser både større og mindre maleropgaver for kunder på hele Sjælland. Vi har stort fokus på at levere vores arbejde i en høj kvalitet, og vi forlader derfor aldrig en maleropgave før, at den er løst med det ønskede resultat.

Kontakt din maler Amager her

Kontakt os i dag og book en malermester Amager på telefon 60 80 06 00 eller via vores kontaktformular nedenfor.

Malermester på Amager med mange kompetencer

Vi har samlet nogle af branchens bedste medarbejdere, der kan løse mange forskelligartede maleropgaver. Uanset, om du skal have malet et hus, en lejlighed eller en facade, står de klar til at løse opgaven for dig. Vi kan også hjælpe dig med opsætning af filt og tapet.

KBH-maler tilbyder alle slags maleropgaver, fra maling af huse, udvendigt og indvendigt til maling af lejligheder. Vi kan hjælpe med:

  • Maling af træværk
  • Maling af vægge
  • Maling af lofter
  • Maling af facader
  • Tapetsering
  • Spartling

Samlet tilbud på maling og gulve

KBH Maler er en del af firmaet Dansk Gulvservice. Det betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en pakkeløsning, der både inkluderer udført gulv- og malerarbejde. Det kan være en fordel at vælge os til at udføre begge dele, da der typisk er en del penge at spare ved at få et samlet tilbud. Kontakt os gerne og hør mere om, hvad vores maler kan tilbyde dig.

Indhent et tilbud

Det er nemt at indhente et uforpligtende tilbud maleropgaver hos KBH Maler. Det eneste du skal gøre er at ringe til os på telefon 60 80 06 00 og fortælle os om din opgave. Herefter udformer vi er tilbud på din opgave. Du kan også sende en forespørgsel på din maleropgaver via vores kontaktformular eller på info@kbh-maler.dk. Så vender vi tilbage med et tilbud herpå snarest muligt.

Amager

Vores kendskab til Amager er stort, da vi gennem tiden har været en stærk leverandør på Amager, hvilket også har været vores ambition. Bydelen er fyldt med spændende tiltag og virksomheder i vækst. Om det er virksomheder som Bella Sky eller Kastrup Lufthavn eller din nye startup virksomhed, så står vi til rådighed. Har du hus eller lejlighed, er vi også behjælpelig med at hjælpe dig med dit næste maleprojekt. Vi dækker hele øen, og det er vores ambition at være din maler Amager, når du skal have en professionel maler.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os