Hvid maling på sort baggrund

Din malermester Amager – lokal maler Amager

KBH Maler er dit malerfirma på Amager, der altid står klar, hvis du skal bruge en lokal maler eller malermester. Vi løser altid alle dine maleropgaver hurtigt og til en god pris. Vi er specialister inden for malerfaget, derfor hjælper vi med både større og mindre maleropgaver for kunder på Amager og resten af København. Vores fokus er altid på at levere det gode håndværk og malerarbejde i højeste kvalitet, derfor forlader vi aldrig en maleropgave før, at den er løst og det ønskede resultat er opnået.

Skal vi hjælpe dig med en maleropgave?
Kontakt os i dag og book en malermester på Amager – ring på telefon 50 15 09 65 eller skriv til os via vores kontaktformular nedenfor.

Malermester på Amager med mange kompetencer

Vi har samlet nogle af branchens bedste malere, der kan løse mange alle typer maleropgaver. Uanset hvor på Amager du befinder dig, og om du skal have malet et hus, en lejlighed eller en facade, står de klar til at løse opgaven for dig. Vi kan også hjælpe dig med opsætning af filt og tapet.

KBH-maler tilbyder alle slags maleropgaver, fra maling af huse, udvendigt og indvendigt til maling af lejligheder. Vi kan hjælpe med:

  • Maling af træværk
  • Maling af vægge
  • Maling af lofter
  • Maling af facader
  • Tapetsering
  • Spartling

Samlet tilbud på maling og gulve

KBH Maler er en del af firmaet Dansk Gulvservice. Det betyder, at vi kan tilbyde dig en pakkeløsning, der både inkluderer udført gulv- og malerarbejde. Det kan være en fordel at vælge os til at udføre begge dele, da der typisk er en del penge at spare ved at få et samlet tilbud. Kontakt os gerne og hør mere om, hvad vores maler kan tilbyde dig.

Indhent et malertilbud

Det er nemt at indhente et uforpligtende tilbud maleropgaver hos KBH Maler Amager. Det eneste du skal gøre er at ringe til os på telefon 50 15 09 65 og fortælle os om din opgave. Herefter udformer vi er tilbud på din opgave. Du kan også sende en forespørgsel på din maleropgaver via vores kontaktformular eller på info@kbh-maler.dk. Så vender vi tilbage med et tilbud herpå snarest muligt.

Malermester på Amager

Vores kendskab til Amager er stort, da vi gennem tiden har været en stærk leverandør på Amager, hvilket også har været vores ambition. Bydelen er fyldt med spændende tiltag og virksomheder i vækst. Om det er virksomheder som Bella Sky eller Kastrup Lufthavn eller din nye startup virksomhed, så står vi til rådighed. Har du hus eller lejlighed, er vi også behjælpelig med at hjælpe dig med dit næste maleprojekt. Vi dækker hele øen, og det er vores ambition at være din maler Amager, når du skal have en professionel maler.

Har du spørgsmål eller er du nysgerrig på at vide mere? Du kan altid kontakte din lokale malermester på Amager, ved at ringe på tlf. 50 15 09 65.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os