Hvid maling på sort baggrund

Maler Ishøj – din lokale malermester

Hos KBH Maler Ishøj er vi specialister i maleropgaver og gulvbehandling. Vi er din lokale malermester på Vestegnen med mange års erfaring og fokus på kvalitet i vores maleropgaver. 

Der sættes en ære i at hjælpe vores kunder med at opnå de bedste resultater, uanset om det drejer sig om lejligheder eller huse.

Kontakt din lokale maler i Ishøj her

Ring i dag på telefon 50 15 09 65 og få et uforpligtende tilbud på en maler i Ishøj.

Vores malere er professionelle håndværkere med stor ekspertise og mange års erfaring inden for malerfaget. Vi bruger kun de bedste produkter, som maling fra Beckers, så du er sikret et flot og holdbart resultat. 

Maleropgaver udføres på hele Vestegnen inklusiv Ishøj

Med vores placering i KBH SV, er vi tæt på Vestegnen og kan hjælpe med maleropgaver i Ishøj. Uanset om du bor i Brøndby, Vallensbæk, Taastrup eller et andet sted på Vestegnen, så står vi klar til at hjælpe dig med dine maleropgaver. Vi kan foretage både indvendig og udvendig malerarbejde, samt maling af lofter, vægge, træværk og facader. 

Vi er altid behjælpelige med at finde den bedste løsning til dig og dine behov, og har en bred kundeskare på Vestegnen og kan løser opgaver for både private og erhverv.

Miljøvenlig maling

I vores malerfirma tager vi hensyn til miljøet og bruger udelukkende miljøvenlige produkter. Vi benytter os af Beckers miljøvenlige maling, som er af høj kvalitet og giver en flot overflade.  

Du får derfor et flot slutresultat, samtidig med at du mindsker sundhedsrisikoen ved problematiske kemikalier og belaster miljøet mindre.

Pakkeløsning – maling og gulvbehandling

Hvis du skal i gang med en større renovering af din bolig eller virksomhed, kan en pakkeløsning hos Maler Ishøj være en god løsning. Vi samarbejder tæt med professionelle gulvbehandlere, så du kan få en samlet løsning på både maling og gulvbehandling. 

Vi koordinerer og bestiller håndværkere, så du kan slippe for besværet og få en samlet løsning til en fornuftig pris.

Få et tilbud fra en maler Ishøj

Kontakt vores maler i Ishøj på telefon 50 15 09 65, fortæl os om din maleropgave. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@kbh-maler.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt efter modtagelsen heraf.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os