Hvid maling på sort baggrund

Din malermester Lyngby – lokal maler Lyngby

Trænger din bolig eller virksomhed i Lyngby til at blive malet? KBH Maler er den lokale maler i Lyngby, og tager imod alle slags maleropgaver – Uanset størrelsen på opgaven. 

Vi tager os af maleropgaver i Lyngby i alt fra maling af døre i små lejligheder til maling af store virksomheder.  Hvis der er behov for spartling og tapetsering, sørger vi naturligvis også for det. 

Vi er med andre ord, det rigtige valg af maler i Lyngby.

Kontakt malermesteren i Lyngby her

Malermesteren i Lyngby står klar og venter på dit opkald. Ring til os i dag og lad os give dig et uforpligtende tilbud på telefon   

50 15 09 65 eller via vores kontaktformular nedenfor.

Vi bruger miljøvenlig maling

Miljøvenlig maling er et stort fokusområde for vores malerfirma. Vi bruger kun miljøvenlige produkter, som Beckers.  Beckers har mange produkter som har Svanemærket, og producenten er en af de førende i miljøvenlig maling i Europa. Selvom producenten har et miljøvenlig fokus går de ikke på kompromis med kvaliteten, som stadig er i top. Du kan derfor trygt vælge Beckers som din maling.

Skal du i gang med en større renovation?

Vi har en samarbejdspartner, Dansk Gulvservice, som er mestre i gulvafslibning og gulvafhøvling. Hvis du står og skal i gang med en større renovation, hvor du også skal have serviceret dine gulve, kan du med fordel få en pakkeløsning. 

Vi sørger for al koordination mellem vores specialister for at spare dig tid. En pakkeløsning gør hele processen mere simpel og strømlinet for dig, da du ikke skal bruge tid på to firmaer.  

Kontakt os her

Det eneste du skal gøre er at ringe til os på telefon 50 15 09 65 og fortælle os om din opgave. Du kan også sende en forespørgsel på din maleropgaver via vores kontaktformular eller på info@kbh-maler.dk. Så vender vi tilbage med et tilbud herpå snarest muligt.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os