Villa i københavn klargjort til maler

Maler Østerbro

Få en dygtig maler Østerbro, hvis din lejlighed trænger til at blive malet, eller du skal have tapetseret. KBH Maler er dit lokale malerfirma. Vi udfører professionelt malerarbejde som maler på Østerbro for både private og erhvervskunder. Blandt vores kunder er bl.a. boligselskaber, virksomheder, offentlige institutioner og private husstande.

Få et tilbud fra din maler Østerbro

Kontakt din lokale maler på Østerbro på telefon 50 15 09 65 og få et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Hos KBH Maler er vi fire malere, der alle er specialister inden for malerfaget. Vores ekspertise kombineret med vores mange års erfaring gør os i stand til at give den bedst mulige rådgivning. Vi kan rådgive dig i, hvilken maling og farvevalg der giver det bedste resultat for den konkrete maleropgave. Hvis du vælger at hyre os, er du sikret kvalitetsarbejde og en god service.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores dygtige malere kan bl.a. hjælpe med maling af træværk, vægge, vinduer, lofter og facader. Derudover hjælper de også med spartling og tapetsering. Der er ingen opgaver, der er for store for os. Kontakt os derfor og hør mere om, hvordan vores maler på Østerbro kan hjælpe dig med din maleropgave.

Maler på Østerbro med attraktive priser

Søger du en lokal maler, der tilbyder et kvalitets arbejde til konkurrencedygtige priser? Så kontakt os! Vi sætter en ære i at levere vores arbejde i den højeste kvalitet til gode priser. For os er det bedste kun god nok til vores kunder, og vi forlader derfor aldrig en opgave før, at den er løst med det ønskede resultat. Kontakt os gerne og lad os give dig et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Fordelene ved at vælge KBH Maler

Der findes mange malerfirmaer i København, men hvis du vælger os til din maleropgave, garanterer vi:

  • Malere med stor erfaring
  • En høj service
  • Kompetent rådgivning
  • Kvalitetshåndværk
  • Konkurrencedygtige priser
  • Mulighed for pakkeløsning med maling og gulvservice

Kontakt din maler her

Ønsker du at bestille en lokal maler? Ring eller skriv til KBH Maler på tlf. 50 15 09 65 eller info@kbh-maler.dk. Vores malere står lar til at tage imod din henvendelse.

Østerbro

Vi har gennem tiden serviceret Østerbro, og vi har derfor et stort kendskab til bydelen. Om det er virksomheder som Parken, Rigshospitalet eller andre af de spændende virksomheder, som bydelen byder på, eller står du som privatperson og mangler hjælp til et malerprojekt i dit hus eller din lejlighed, hjælper vi dig meget gerne med dit næste projekt, uanset hvor i bydelen du bor. Vi har et klart mål om at blive din fortrukne maler Østerbro, når du eller din virksomhed står og skal bruge en maler, der altid går til en opgave med stor professionalisme og entusiasme.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os