Hvid maling på sort baggrund

Maler Valby – din lokale malermester

Søger du en professionel maler Valby, der leverer et malerarbejde i den højeste kvalitet til en god pris? Så er du kommet til den rette side! Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi kan løse alle maleropgaver, store som små. Vi har en bred kundeskare, der spænder vidt lige fra privatpersoner til institutioner, virksomheder og boligselskaber i hele Valby og København.

Kontakt din lokale maler i Valby her

Ring i dag på telefon 50 15 09 65 og få et uforpligtende tilbud på en maler i Valby.

Vi løser din opgave

Vi har samlet et dygtigt team af uddannede og kompetente medarbejdere, der kan udføre mange forskellige maleropgaver. Som erfarent malerfirma kan vi bl.a. tilbyde maling af:

  • Facader
  • Lofter
  • Vægge
  • Træværk
  • Lejligheder
  • Køkkener
  • m.m.

Derudover tilbyder vi selvfølgelig også tapetsering og spartling.

Få et tilbud fra en maler Valby

Er du interesseret i at få et godt tilbud på din maleropgave? Så kontakt vores maler Valby på telefon 50 15 09 65, fortæl os om din maleropgave og lad os udforme et uforpligtende tilbud til dig. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@kbh-maler.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt efter modtagelsen heraf.

Miljørigtig maling

Når vi udfører maleropgaver for dig, kan vi tilbyde at anvende miljørigtig maling og produkter ved alle vores opgaver. Vi kan blandt andet bruge malerprodukter fra Beckers – en svensk malerproducent som leverer miljøvenlig kvalitetsmaling siden 1865. Beckers malinger er vandfortyndbare og miljømærkede og har længe været professionelle maleres foretrukne malerprodukter. Kontakt os og hør mere om miljørigtig maling.

Få kompetent rådgivning

Er du i tvivl om, hvordan din maleropgaver løses bedst? Så tøv ikke med at kontakte os. Vores mange års erfaring inden for branchen betyder, at vi kan give vores kunder en kompetent og professionel rådgivning i alt lige fra farvevalg til type af maling. Ring derfor gerne til os og få en uforpligtende samtale om din maleropgave.

Skal du også have ordnet gulve?

Hvis din opgave indebærer en gulvrenovering, kan vi også hjælpe med at høvle og afslibe dine gulve, da vi tilbyder både professionel gulvbehandling og malerservice. Hvis du både skal have ordnet vægge og gulve, kan vi derfor give dig et samlet tilbud på din opgave – vi tilbyder pakkeløsninger til gode priser. Kontakt os og hør nærmere om vores pakkeløsninger.

Alt i malerarbejde Valby

Hvis du står og mangler en professionel og dedikeret malermester i Valby, så kontakt os. Det er vores klare mål at være din lokale maler i byen. Vi har et stort kendskab til byen, da vi gennem tiden har været en stærk leverandør i Valby. Bor du i byen i enten hus eller lejlighed, eller er det en forretning i shopping stedet, Spinderiet, eller en anden spændende virksomhed, vil vi gerne hjælpe dig eller din virksomhed med dit næste projekt. Hvor end du bor eller har virksomhed i Valby, vil vi gerne hjælpe dig – vi vil gerne være din lokale maler i byen.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os