Hvid maling på sort baggrund

Din malermester Vanløse

Leder du efter en dygtig maler i Vanløse? Vi kan hjælpe dig! Få professionel hjælp til malerarbejde i Vanløse for et flot resultat på dit projekt, uanset om det er lejligheden, huset eller erhvervsejendommen.

Vi tilbyder malerydelser udført af dygtige malere til gode priser. Vi rykker ud til hele Sjælland, så hvis du har behov for en malermester og bor længere væk, tøv ikke med at kontakte os. 

Kontakt din maler i Vanløse her

Kontakt os i dag og book en malermester i Vanløse på telefon 50 15 09 65 eller via vores kontaktformular nedenfor.

Billig maler i Vanløse

KBH Maler Vanløse tilbyder alt i malerarbejde til billige priser. Vores erfarne og dygtige malere har mange års erfaring, og de lægger alle stor vægt på at hjælpe vores kunder med at opnå de bedste resultater på deres malerprojekter.

Til en billig pris.

Uanset om du bor i et hus, en lejlighed eller ejer en virksomhed, så er vi altid parate til at hjælpe med dine malerbehov. Vi stræber efter at være din foretrukne malermester, når du har brug for en maler der både er billig og har en passion for faget.

Vi er altid klar på maleropgaver i Vanløse og omegn. Her et et udsnit af de mange maleropgaver, vi kan udføre for dig:

  • Maling af træværk
  • Maling af væg og loft
  • Maling af facade
  • Tapetsering
  • Spartling

Vi bruger kun miljøvenlige malinger fra førende producenter som Beckers, så du er fri for skadelige kemikalier i dit hjem. 

Malermester har klargjort værelse i Vanløse

Få både maling og gulvbehandling med KBH Maler Vanløse

Hvis du overvejer en større renovering, hvor gulvbehandling indgår, tilbyder vi også en pakkeløsning, hvor vi koordinerer og bestiller håndværkere til maling og gulvbehandling i samarbejde med Dansk Gulvservice.

Hvis du vælger en pakkeløsning, behøver du ikke være bekymret for at have flere virksomheder på samme projekt, som ikke kommunikerer sammen.

Indhent et tilbud i dag

Det er nemt at får et uforpligtende tilbud på maleropgaver. Du skal blot ringe til os på telefon 50 15 09 65 og fortælle os om din opgave. Du kan også sende en forespørgsel på din maleropgaver via vores kontaktformular eller på info@kbh-maler.dk. Så vender vi tilbage med et tilbud herpå snarest muligt.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os