Hvid maling på sort baggrund

Maler Vestegnen – din lokale malermester

KBH Maler Vestegnen er din lokale malermester

Hvis du søger en professionel maler på Vestegnen, er KBH Maler et sikkert bud. Vores malerfirma tilbyder alt fra indvendig og udvendig maling til tapetsering og spartling på Vestegnen. Vores erfarne malermester har mange års erfaring hvilket er din garanti for et flot resultat. Hvad gang.

Ring i dag på telefon 50 15 09 65 og få et uforpligtende tilbud på en maler på Vestegnen.

Gode grunde til at vælge KBH Maler Vestegnen

Lad os give dig et par grunde til at vælge os som din maler.

  • Vi ved, hvor vigtigt det er at have et flot og velholdt hjem eller virksomhed. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. 
  • Vi tilbyder altid en grundig snak før vi maler og, eller, tapetser, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov. Vi kan også give dig råd og vejledning om farver og materialer, så du kan få det bedste resultat til din bolig eller virksomhed.
  • I tilfælde af at du vil kombinere maling med gulvservice, har vi en pakkeløsning i samarbejde med Dansk Gulvservice, så du slipper for bøvlet med at have kontakt med to firmaer.
  • Vores malerfirma er stolt af at have et stærkt fokus på miljøet. Vi bruger kun miljøvenlige produkter, der er skånsomme for både dig og miljøet, som fx maling fra Beckers, der bærer Svanemærket.

Få et tilbud

Hvis du har brug for en maler på Vestegnen, er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale. 

Kontakt vores malermester på Vestegnen på telefon 50 15 09 65, fortæl os om din maleropgave og lad os give dig et tilbud. Helt uforpligtende. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@kbh-maler.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt efter vi har modtaget den.

Vi venter på at høre fra dig!

Sidebar
Skriv til os

Ring til os