Hvid maling på sort baggrund

Maler Vesterbro – din lokale malermester

Er du på udkig efter en god maler på Vesterbro der også har gode priser? Så er vi det rette bud. Hos KBH Maler står vi klar til at hjælpe dig med alle typer maleropgaver, uanset om det er maling af vægge eller loft.

Maleropgaverne vi tilbyder spænder bredt, og udover væg og loft, kan vi også tilbyde maling af køkken, badeværelser og trapper. 

Kontakt din lokale maler på Vesterbro her

Ring i dag på telefon 50 15 09 65 og få et uforpligtende tilbud på en maler i Vesterbro. Du kan sende en mail på info@kbh-maler.dk og vi vender tilbage hurtigst muligt.

pantonefarver

Vores lange malererfaring er din garanti

Vi har over 20 års erfaring som malermester, og vores kompetente og erfarne malere er klar til at løse maleropgaver for både private eller erhverv i hele Storkøbenhavn. Vores malere står naturligvis også klar på Vesterbro til at tage din opgave. 

Malermestrene er eksperter i at rådgive vores kunder om den bedste malingstype og farvevalg, der vil skabe det bedste indtryk for gæster i din bolig. Der benyttes kun kvalitetsmaling fra velrenommerede producenter, og vores malerarbejde er altid i den højeste kvalitet.

Vi forstår, at det kan være udfordrende at vælge det rigtige malerfirma, men med os er du sikret kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. 

Få både maling og gulvbehandling i en samlet pakkeløsning

Vi tilbyder også pakkeløsninger i samarbejde med Dansk Gulvservice, hvor vi kan hjælpe dig med både malerarbejde og gulvbehandling. Det betyder, at du kun skal kontakte os for at få udført hele projektet, og vi tager os af resten.

Du kan spare tid ved at benytte os begge, da begge firmaer koordinerer projektet sammen, så du slipper for at have kontakten til to firmaer på én gang. 

Få et tilbud fra en maler Vesterbro

Er du interesseret i at få et godt tilbud på din maleropgave? Så kontakt vores maler Vesterbro på telefon 50 15 09 65, fortæl os om din maleropgave og lad os udforme et uforpligtende tilbud til dig. Du er også velkommen til at sende os en mail på info@kbh-maler.dk eller udfylde vores kontaktformular. Så svarer vi på din henvendelse hurtigst muligt efter modtagelsen heraf.

 

 

Sidebar
Skriv til os

Ring til os