Hvid maling på sort baggrund

Din malermester Gentofte

KBH Maler Gentofte – Din pålidelige malermester i Gentofte

Er du på udkig efter en dygtig maler i Gentofte? Vores kompetente malermester har mange års erfaring med at give professionel malerservice i Gentofte. 

Kontakt os i dag og book en malermester på telefon 50 15 09 65 eller via vores kontaktformular nederst på siden.

Vores malermester i Gentofte kan hjælpe med bred vifte af opgaver

Hos Maler Gentofte kan vi hjælpe dig med alle former for malerarbejde, uanset om det er en mindre opgave eller en større renovering. Vi tilbyder alt fra maling af vægge og loft til tapetsering og opsætning af filt. Malermesteren kan også hjælpe med maling af træværk og døre.

Vi kan altid rådgive dig om den bedste løsning til dit projekt. Vi bruger kun kvalitetsprodukter fra de bedste producenter, så du kan være sikker på et flot resultat der holder i mange år.

KBH Maler har fast samarbejde med Dansk Gulvservice. Hvis du har behov for en større renovation, hvor gulvafslibning eller gulvafhøvling også indgår, vil det spare dig tid at vælge os. Vi koordinerer mellem os, og du behøver derfor ikke bruge for meget tid på kommunikation med to forskellige firmaer. 

Det er vigtigt det at have tillid til de håndværkere, du inviterer ind i dit hjem eller virksomhed, og derfor er vores malere pålidelige og gebærder sig upåklageligt.

Indhent et tilbud

Hos KBH Maler Gentofte er vi stolte af at have en lang liste af tilfredse kunder i Gentofte. Vi tror på, at vores succes kommer fra vores fokus på kundetilfredshed og vores professionelle tilgang. Ring til os på telefon 50 15 09 65 og fortæl os om projektet. Vi vil så give et tilbud på din opgave. Du kan også sende en forespørgsel på din maleropgaver via vores kontaktformular eller på info@kbh-maler.dk. Så vender vi tilbage med et tilbud til dig hurtigst muligt.

maler nørrebro klargjort rum

Sidebar
Skriv til os

Ring til os