Hvid maling på sort baggrund

Din malermester Nørrebro

Hvis du søger en pålidelig og erfaren maler på Nørrebro, er KBH Maler det rette valg. Vi er et professionelt malerfirma med en bred vifte af malerløsninger til både hjem og virksomheder. 

Vi bestræber os altid til at levere malerarbejde af høj kvalitet, der opfylder dine forventninger og krav. Vores malermester på Nørrebro er en ekspert i at løse forskellige maleropgaver, store som små. Vores lange erfaring sikrer dig, at vores arbejde udføres effektivt og med høj kvalitet. Vores fokus ligger på at levere vores arbejde i en høj kvalitet, så du kan få et resultat, du vil være glad for i mange år fremover.

Kontakt din maler i Nørrebro her

Kontakt os i dag og book en malermester Nørrebro på telefon 50 15 09 65 eller via vores kontaktformular nederst på siden.

Vores malermester i Nørrebro har mange kompetencer

Vi tilbyder mange forskellige malerløsninger til vores kunder. Blandt de mange opgaver vi kan klare, vil vi fremhæve:

  • Træværk 
  • Væg & loft 
  • Facader 
  • Døre & vinduer. 

Vi kan også hjælpe med tapetsering og spartling, hvis du har behov for hjælp til dette. Uanset hvilken type maleropgave du har brug for hjælp til, kan vi tilbyde dig en professionel og pålidelig løsning.

Få et tilbud på både maling og gulvservice

Vi tilbyder også vores kunder muligheden for at få et samlet tilbud på både malerarbejde og gulvarbejde. Som en del af firmaet Dansk Gulvservice kan vi tilbyde dig en pakkeløsning, der inkluderer både maler- og gulvarbejde. 

Dette er en fordel for dig, da du kan spare penge ved at vælge en samlet løsning.

Det er nemt at indhente et uforpligtende tilbud på vores malerarbejde. Du kan kontakte os via telefon eller vores kontaktformular, og så vil vi udforme et tilbud på din maleropgave. 

Indhent et tilbud

Det er nemt at indhente et uforpligtende tilbud maleropgaver hos KBH Maler. Det eneste du skal gøre er at ringe til os på telefon 50 15 09 65 og fortælle os om din opgave. Herefter udformer vi er tilbud på din opgave. Du kan også sende en forespørgsel på din maleropgaver via vores kontaktformular eller på info@kbh-maler.dk. Så vender vi tilbage med et tilbud herpå snarest muligt.

maler nørrebro klargjort rum

Nørrebro

Vi har et stort kendskab til Nørrebro og har gennem tiden leveret mange malerløsninger til kunder i bydelen. Vi står klar til at hjælpe dig med dit næste malerprojekt, uanset om det er til hjemmet eller virksomheden. 

Kontakt os i dag, og få en professionel maler på Nørrebro til at løse din maleropgave hurtigt og til en god pris.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os