Malermester arbejder maler vindue på Frederiksberg

Maler & Malermester Frederiksberg

KBH Maler er din lokale malermester og maler Frederiksberg. Vores malere er professionelle malere med mange års erfaring, og de sætter en ære i at hjælpe vores kunder med at opnå de bedste resultater. Med vores placering i København, hjælper vores malermester med maleropgaver på hele Frederiksberg og omegn. Hvis du søger en professionel maler, er du derfor kommet til det rette sted.

Din lokale maler Frederiksberg

Kontakt os på telefon 50 15 09 65 og få et uforpligtende tilbud fra din maler på Frederiksberg. Vores dygtige malermestre står klar til at hjælpe med din maleropgave.

Konkurrencedygtige priser

Der findes mange malere i København, men hvis du ønsker et kvalitetshåndværk udført til en fornuftig pris, så er KBH Maler et oplagt bud. Vi tilbyder vores malerarbejde til konkurrencedygtige priser, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Bestil malerarbejdet hos os og få leveret et malerarbejde, der ikke er til at sætte en finger på og tilmed til en god pris.

Malermester Frederiksberg

Skal du i gang med et nyt maleprojekt på Frederiksberg, så tag fat i os – vi er din lokale maler. Vi har gennem årene hjulpet mange borgere og virksomheder på Frederiksberg med maleropgaver. Om det er forretninger i Frederiksbergcentret eller nogle af de spændende virksomheder på Frederiksberg, eller bor du i hus eller lejlighed, så er vi altid behjælpelig med at hjælpe dig eller din virksomhed. Det er lige meget, hvor du bor i byen, vi kommer meget gerne og hjælper dig. Det er vores stærkeste ambition at være din foretrukne maler, når du skal have en professionel og dedikeret maler.

Malerfirma med mange kompetencer

Hos KBH Maler kan vores dygtige malermestre udføre en bred vifte af maleropgaver. Skal du have malet lejlighed, facader eller enkelte værelser? Eller trænger dit træværk til at blive malet? Så står vores dygtige og erfarne malere på Frederiksberg klar til at svinge penslen og sørge for, at din opgave bliver udført korrekt og færdig til tiden. Vi står også for opsætning af filt og tapet. Vi har en bred kundeskare i København og omegn og løser opgaver for både privat- og erhvervskunder. Vores malermestre kan bl.a. hjælpe med:

  • Facademaling
  • Maling af lofter
  • Maling af træværk
  • Maling af vægge
  • Tapetsering
  • Spartling

Miljøvenlig og skånsom maling

Hos KBH Maler tager vi hensyn til miljøet. Vi bruger udelukkende maling fra Beckers, som er en af de førende producenter af miljøvenlige malinger i Europa. 99 procent af malingerne er vandfortyndbare og svanemærkede. Samtidig er malingerne af høj kvalitet og har en god dækkeevne og giver en flot overflade. Du får derfor et flot slutresultat, samtidig med at du mindsker sundhedsrisikoen ved problematiske kemikalier, og du belaster miljøet mindre.

Pakkeløsning – maling og gulvbehandling

Hvis du står over for en større renovering af din bolig, kan en pakkeløsning hos KBH Maler være en mulighed. Vi har et tæt samarbejde med Dansk Gulvservice, der er specialister i gulvbehandling. Fordelen ved at vælge en pakkeløsning hos KBH Maler er, at du kun skal kontakte os. Så står vi for koordinering og bestilling af håndværkere. Læs mere om vores pakkeløsninger her på hjemmesiden.

Kontakt os for et uforpligtende malertilbud

Skal du bruge en dygtig maler, så kontakt KBH Maler allerede i dag.
Ring på telefon 50 15 09 65 og få en uforpligtende samtale med vores malermestre. Du er også velkommen til at bruge vores kontaktformular her på hjemmesiden eller sende en mail til info@kbh-maler.dk.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os