Beckers elegang brugt i lejlighed

Maler København – din malermester København

Søger du en erfaren og kompetent maler København? KBH Maler er din malermester København og vi hjælper med alle maleropgaver, bl.a. maleropgaver i forbindelse med flytning, renovering, tilbygning og ombygninger. Som din maler i hovedstadsområdet udfører vi maleropgaver for både erhvervs- og privatkunder. Står du og mangler en maler i København eller resten af hovedstadsområdet, så er du velkommen til at kontakte os med din opgave.

Vi har 20 års erfaring som maler i København

Vi udnytter vores store erfaring inden for malerbranchen som malermester København til at rådgive vores kunder på bedste vis. Vi rådgiver bl.a. i, hvilken slags maling, der er bedst at anvende til den konkrete opgave, og hvilket farvevalg, der vil skabe den bedste harmoni. Vores malers arbejde bliver altid leveret i den højeste kvalitet til den aftalte tid. Hvis du ønsker en maler, der garanterer god service, høj kvalitet og levering til tiden, så er KBH Maler det rette valg.

Maler KBH – kvalitet til private & erhverv

Vi løser alle maleropgaver i København og omegn. Vi kan blandt andet løse følgende typer maleropgaver:

  • Maling af køkkener
  • Maling af lejligheder
  • Maling af badeværelser
  • Maling af trapper og andet træværk
  • Maling af enkelte værelser
  • Opsætning af filt og tapet
  • Maling af facader
  • Og meget mere

Få en god pris fra din lokale malermester

Hvis du vælger KBH Maler som din maler, er du sikret kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Det kan være en jungle at vælge et egnet og kompetent malerfirma, men hvis valget falder på os, er du sikret høj kvalitet leveret til den aftalte tid og til en rigtig god pris. Vores erfarne og dygtige malere bruger kun miljøvenlig kvalitetsmaling fra Beckers. Kontakt os gerne og lad os udforme et uforpligtende tilbud til dig.

Kontakt din lokale maler Kbh

Ring til KBH Maler, hvis du skal bruge et malerfirma, der overholder dine deadlines og leverer kvalitetsarbejde, der er i top og til tiden.

Pakkeløsning – få et samlet tilbud på gulv- og malerarbejde

Vi tilbyder pakkeløsninger i samarbejde med Dansk Gulvservice, hvor vi hjælper dig med alt inden for malerarbejde og gulvbehandling. På den måde er du fri for selv at kontakte flere håndværkere, du kontakter blot din maler, og så står vi for resten af arbejdet. Du kan derfor bare læne dig tilbage og se på, at arbejdet bliver udført.

Kontakt din lokale maler her

Du er meget velkommen til at kontakte os med din maleropgave. Vi lytter til dine ønsker og behov, og finder i samarbejde med dig det bedste tilbud. Vi kan kontaktes på telefon 50 15 09 65 eller på vores mail info@kbh-maler.dk. Vores erfarne malermestre står klar til at besvare dine spørgsmål.

Få en erfaren malermester til opgaven

Vi har gennem vores år i branchen opbygget et stort kendskab til København, da vi gennem årene har serviceret byen. Om det er Amager, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Nordvest eller en anden del af byen, du skal have hjælp til et malerprojekt, så hjælper vi dig meget gerne. Er det restauranter som D’Angleterres, butikker som Magasin eller en anden spændende virksomhed, hjælper vi dig gerne. Bor du som privatperson i byen, hjælper vi dig naturligvis også meget gerne med dit malerprojekt. Uanset hvor du bor i København, kommer vi gerne og hjælper dig eller din virksomhed, vi har et klart mål om at være din fortrukne maler, når du skal have lavet et professionelt stykke malerarbejde.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os