Maling af lejlighed i København

Maling af lejlighed i København og omegn

Trænger din lejlighed til at blive malet? Eller står den over for en større renovering? Så er KBH Maler den rette til opgaven. Vores medarbejdere har flere års erfaring med maling af lejligheder i København og omegn. Hos KBH Maler sætter vi vores kunder i centrum, og vi lytter til dine behov og ønsker. Vi sammensætter den løsning, der dækker dine behov bedst.

Ring på telefon 50 15 09 65 og få et godt tilbud på maling af lejlighed i København.

Professionelle malere

Vores medarbejdere er meget kompetente og er eksperter i maling af lejligheder i København og omegn. Vi kan løse alle maleropgaver, store som små. De kan bl.a. hjælpe med:

  • Revner
  • Maling af vinduer
  • Maling af lofter
  • Maling af træværk
  • Maling af vægge
  • Spartling af huller
  •  Opsætning af tapet, filt og væv

Vi tilbyder også pakkeløsninger

Hos KBH Maler tilbyder vi i samarbejde med firmaet Dansk Gulvservice en pakkeløsning, hvor vi både tilbyder gulvbehandling og maling af lejligheder i København. En renovering af en lejlighed kan for mange virke uoverskuelig, men med en pakkeløsning fra KBH Maler, kommer renovering til at føles som en leg.

Du har kun en enkel kontaktperson, og du undgår derfor besværet med at skulle koordinere flere forskellige håndværkere. Ud over, at en pakkeløsning giver mere overskud i hverdagen, er det også muligt at spare penge ved at vælge denne løsning. Se eksempler på priser her.

Lej en maler i København

Søger du hjælp til maling af lejlighed i København, på Frederiksberg eller omegn, så tøv ikke med at kontakte KBH Maler. Vi står klar til at rådgive dig og udforme et uforpligtende tilbud til dig. Udfyld kontaktformularen her på hjemmesiden eller ring på telefon 50 15 09 65 eller send en mail til info@kbh-maler.dk

Sidebar
Skriv til os

Ring til os