Maling af lejlighed i København

Maler Sjælland

Om firmaet KBH Maler

Vi arbejder som maler Sjælland og løser som malermester opgaver på hele øen. KBH Maler blev grundlagt i 2010 og er en del af firmaet Dania Gulvafslibning og Malercenter. Inden firmaet KBH Maler blev grundlagt i 2010, arbejdede vores medarbejdere for firmaet Dansk Gulvservice. Vores malere har derfor mange års erfaring inden for malerbranchen.

Professionelt malerfirma dækker hele Sjælland

Vores malerstab består af 4 malere, der alle er meget kompetente og dygtige inden for deres felt. Vores medarbejdere er professionelle og arbejder som maler Sjælland for mange erhvervs- og privatkunder. Hos KBH Maler går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og vi leverer altid vores arbejde til den aftalte tid. Kontakt os hvis du søger en dygtig malermester Sjælland.

Miljøvenlig maling

Hos KBH Maler anvender vi kun miljøvenlig maling fra mærket Beckers. Beckers produkter er kendt for at være vandfortyndbare, og mærket er et af de førende inden for miljøvenlig maling i Europa. Hos KBH Maler går vi meget op i at skåne miljøet og samtidig levere maling i den bedste kvalitet. Det sikrer vores anvendelse af Beckers maling.

Book malermester Sjælland – vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig!

Hvis du ønsker at booke tid, så kontakt KBH Maler i dag og hør mere. Vores kompetente medarbejdere står klar til at svare på dine spørgsmål, og rådgive dig om valg af maling og farver.

Ring eller skriv på tlf. 50 15 09 65 eller info@kbh-maler.dk for at booke maler Sjælland. Vi kan kontaktes i tidsrummet kl. 9-16 i hverdagene.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os