Gulv færdigresultat af gulvafslibning

Pakketilbud på gulvafslibning og malerservice

Står din bolig over for en større renovation, hvor gulvene skal slibes, loftet males og væggene tapetseres? Så er en pakkeløsning hos KBH Maler en oplagt mulighed. Vi sammensætter den pakkeløsning, der passer bedst til dine individuelle behov. Vi tilbyder pakkeløsninger til både privat- og erhvervskunder.

Ring på telefon 50 15 09 65 og hør mere om, hvilken pakkeløsning vi kan tilbyde dig.

Professionelle håndværkere til gode priser

KBH Maler tilbyder pakkeløsninger til konkurrencedygtige priser. Vi har mere end 20 års erfaring inden for maler- og gulvservice. Alle vores håndværkere er meget kompetente og dygtige inden for deres felt, og deres serviceniveau er højt. Vi forventningsafstemmer altid med vores kunder inden vi påbegynder en opgave, så vi er sikre på, at kunden får det ønskede resultat.

Vores håndværkere tilbyder

Vores håndværkere er specialister i alle opgaver inden for gulvløsninger og maleropgaver. Inden for gulvopgaver kan de bl.a. hjælpe med gulvafhøvling, gulvafslibning og gulvbehandling. Vores dygtige malere tilbyder bl.a. at male vægge, lofter, træværk og døre. Derudover kan de være behjælpelig med spartling af vægge og opsætning af tapet.

Fordelen ved en pakkeløsning

Der er flere fordele ved at vælge en pakkeløsning hos KBH Maler. For det første er det muligt at spare penge, da vi ved at sælge flere ydelser kan sammensætte en ekstra god pris. Derudover er det med til at give overblik, da du ikke skal tænke på at skulle koordinere flere forskellige håndværkere. Du kan i stedet nøjes med at kontakte et enkelt firma, der står for det hele.

Få et uforpligtende tilbud på en pakkeløsning

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en pakkeløsning på maler- og gulvopgaver, så ring eller skriv på telefon 50 15 09 65 eller info@kbh-maler.dk. Vores kompetente håndværkere står klar til at vejlede og rådgive dig til den bedste løsning.

Har du søgt maler Frederiksberg eller Køge? Vi er dedikeret til det gode håndværk og arbejder hårdt for at blive den fortrukne leverandør på hele Sjælland.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os