Maling af lejlighed i København

Godt håndværk og gode maler priser København

Hos KBH Maler tilbyder vi vores kunder fornuftige maler priser København på miljøvenligt malerarbejde i en høj kvalitet. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud og pris på specifikke opgaver.

Hvad koster en maler? Hvis du har spørgsmål til vores pris på malerarbejde, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 50 15 09 65.

Få de bedste maler priser København

Ved at vælge KBH maler til at løse din maleropgave, er du garanteret en konkurrencedygtig pris. Udvalget af malerfirmaer kan være en jungle at finde rundt i – for kan du være sikker på at få kvalitetsarbejde, hvis du vælger det firma, der tilbyder den laveste pris? Når du vælger os, er du sikret høj kvalitet til en god pris – og deadlines, der overholdes. Prisen på din opgave afhænger af omfanget og arbejdets kompleksitet – kontakt os for et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

Høj kvalitet til tiden

Vores mangeårige erfaring inden for malerbranchen gør, at du får udført kvalitetshåndværk, når du booker os til din maleropgave. Hos KBH Maler får du en kompetent maler i KBH og på Sjælland til konkurrencedygtige priser. Vi klarer alle slags maleropgaver og står gerne for maling af fx:

  • Træværk
  • Facader
  • Lofter
  • Vægge

Vi bruger miljørigtig maling

KBH Maler benytter de miljøvenlige og skånsomme malinger fra Beckers, som er vandfortyndbare, og de fleste malinger har miljømærket Svanemærket. Malingerne fra det mere end 150 år gamle malermærke er blandt de førende miljøvenlige malinger inden for EU. Oprindeligt blev Beckers maling anvendt af professionelle malere. KBH Maler har fokus på at levere kvalitet, der tager hensyn til miljøet, og vi maler udelukkende med Beckers.

Gode priser på pakkeløsninger

Vi samarbejder med Dansk Gulvservice og kan derfor tilbyde favorable pakkeløsninger, hvis du for eksempel både skal have ordnet dine gulve samt malet og tapetseret. En anden fordel udover den gode pris, er at du kan nøjes med at have kontakt til en enkelt håndværker og derfor slipper for at skulle koordinere flere forskellige faggrupper. Det giver dig frihed til at koncentrere dig om andre ting, mens arbejdet udføres. Vi tilbyder pakkeløsninger inden for alle former for malerarbejde og gulvbehandling – ring for at høre nærmere og få et konkret tilbud.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os